Княз Борис I
Традиции - съхранени столетие... Столетие - формирало настоящето... Съвременност - създаваща личности

ОУ ''Св. княз Борис I''Get the Flash Player to see this player.

Меню

Приятели:

Бургас Инфо - Новини от Бургас и региона
hpim6128
Шествие - 2...
hpim6773
Княз Борис I
Символите на училището Печат Е-мейл
Написано от Administrator   
Петък, 23 Януари 2009 15:32

Училищна презентация на Методическото обединение на ІІ-ри клас - г-жа Юрукова, г-жа Грънчарова, г-жа Стойчева и г-жа Стоева

  - свали от ТУК

Последна промяна ( Неделя, 08 Февруари 2009 09:45 )
 
Информация за училището Печат Е-мейл
Написано от Administrator   
Събота, 11 Октомври 2008 13:34

ОУ "Св. княз Борис І"- град Бургас


Училището се намира в центъра на гр. Бургас. То е едно от най -старите учебни заведения в града, със 110-годишна история и с богати традиции. Носител е на орден "Св. св. Кирил и Методий" І - ва степен.

Учебният процес е организиран на две смени: от І до ІV и от V до VІІ клас; в една полудневна детска група и полуинтернатни групи в начален етап.

Училището разполага с модерно оборудвани кабинети по изобразително изкуство, компютърно обучение и зала за хореография. Постоянна грижа на административното ръководство и училищното настоятелство е непрекъснатото подобряване на условията за обучение и труд.

    За учениците са организирани разнообразни дейности по интереси, както и възможност да получат индивидуална помощ в специално обособения кабинет на педагогическия съветник.

Училището печели всяка година призови места в състезания по български език и литература, математика и в сферата на художествените дейности. Спортните постижения го нареждат на едно от първите места сред бургаските училища.

 100 % от завършващите седмокласници ежегодно се приемат в специализирани училища след успешно положени конкурсни изпити.

За всички тези успехи решаваща роля има висококвалифицираната преподавателска колегия, която по традиция работи в екип, обича децата, гордее се с техните постижения и провежда ефективен учебно - възпитателен процес.
Последна промяна ( Вторник, 27 Октомври 2015 09:30 )